Suomen romanttisimmat majoituspaikat

Suomen vilkas pääkaupunki Helsinki tarjoaa nähtävyyksiä aina historiallisista rakennuksista, kuten upeista kirkoista ja Suomenlinnasta aina nykyaikaiseen huippudesigniin, museoihin ja perheystävällisiin teemapuistoihin. Helsingissä tapahtuu aina – kotimaan kulttuurikaupunki tarjoaa tapahtumia, taidetta, konsertteja ja teatterielämyksiä moneen makuun, jotka ovat muutamia hyviä syitä käydä Suomessa.

Turisteille Suomi ja Helsinki tarjoavat myös ainutlaatuisen luonnonläheisen tunnelman, perinteisiä suomalaisia makuja ja kansainvälisesti eksoottisia tapoja, joita tullaan ihmettelemään maahamme kaikkialta maailmasta. Kyseessä on romanttinen matkakohde ympäri vuoden neljän vuodenajan johdosta. Kesällä valoisassa Helsingissä tapahtuu paljon, ja aikaa voi viettää ulkona iltaa myöten vaikkapa romanttisella puistopiknikillä tai tasokkaan ravintolan terassilla istuen. Syksyllä ja talvella taas turvaudutaan kauniiseen valaistukseen, ja joulun aikaan Helsinki loistaakin ainutlaatuista talven tunnelmaa jouluvalojen ja kynttilöiden valossa.

Pääkaupungissa on monia pienempiä viehättäviä ja hyvätasoisia majoituspaikkoja. Tunnelmalliset hotellit, kuten Hotel Fabian, Hotel Rivoli Jardin ja Solo Sokos Hotel Torni kuuluvat romantiikkaa janoavien pariskuntien suosikkeihin ja sijaitsevat oivallisesti ydinkeskustassa tasokkaiden ravintoloiden ja muiden palveluiden vieressä. Helsinki on suosittu kohde myös hääyötään viettäville pariskunnille, joiden onneksi monet hotellit tarjoavat hääsviitin ja erityispalveluita tuoreille aviopareille. Tässä on listaus muutamasta romanttisimmasta hotellista Suomessa, sillä valtaosa tarjonnasta painottuu pääkaupunkiseudulle. Ne ovat kaikki tunnelmaltaan ainutlaatuisia ja kävijöiden arvostamia tasokkaita majoituspaikkoja.

Hotel Fabian

Hotel Fabian on romanttinen boutique-hotelli Helsingin ydinkeskustassa Esplanadin välittömässä läheisyydessä. Idyllinen Hotel Fabian tarjoaa viihtyisää majoitusta lyhyt- tai pitempiaikaiseen vierailuun. Huonetyyppejä on kolme: Comfort, Style ja Lux, joista kaikki ovat sisustettu tyylikkäästi mukavuutta unohtamatta.

Hotel Fabian sijaitsee monien Helsingin parhaiten ravintoloiden lähellä, joten romanttisen lomailun ohella voi nauttia uskomattomista ruokaelämyksistä. Sijainti, hyvä palvelu ja upea miljöö sekä sisusta ovat kaikki nostaneet paikan monille listauksille Helsingin parhaista hotelleista. Kyseessä on tunnelmallinen ja asukasystävällinen hotelli, joka on niin pariskuntien kuin yksin matkaajien mieleen.

Hotel Katajanokka

Hotel Katajanokka sijaitsee vanhassa vankilamiljöössä, ja rakennus onkin tunnelmaltaan ja tyyliltään varsin persoonallinen. Sisältä Hotel Katajanokka on moderni, ja huoneet tyylikkäästi sisustetut sekä selkeälinjaiset. Tunnelmallinen hotelli ja sen lämminhenkinen palvelu tarjoavat romantiikkaa kaipaaville pareille loistokkaat puitteet. Kävijät voivat valita huoneista parhaiten mieltymyksiään ja budjettiaan vastaavaan ratkaisun perinteisistä kahden hengen huoneesta aina loistokkaisiin sviitteihin.

Hotel Rivoli Jardin

Hotel Rivoli Jardin Helsinki on viehättävä ja romanttinen hotelli Helsingin keskustassa tarjoten korkeatasoista majoitusta lyhyt- tai pitkäaikaiseen vierailuun. Se on remontoitu hiljattain, ja sisustuksessa on suosittu romanttista tunnelmaa ja lämpimiä värejä. Tämä rauhallisella sisäpihalla, mutta silti Helsingin ydinkeskustassa, sijaitseva helmi on viehättävä kohde pareille. Ullanlinnassa sijaitseva hotelli mahdollistaa, että kävijän on helppo kulkea esimerkiksi meren ääreen tai nauttimaan Tähtitorninmäen kauniista puistosta. Läheisyydessä on korkeatasoisia ravintoloita, joissa voi nauttia maukkaan illallisen.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Hilton Helsinki Kalastajatorppa on toinen Helsingin kahdesta Hilton-hotellista. Hilton Kalastajatorppa sijaitsee meren rannalla Munkkiniemessä, hieman kauempana keskustasta. Paikka tarjoaa upeat näkymät vieressä avautuvalle Suomenlahdelle. Tämän sittemmin remontoidun ja uusitun hotellirakennuksen historia kantaa jo 1910-luvulle. Hilton Helsinki Kalastajatorppa hotellissa saa nauttia romanttisesta merenrantatunnelmasta aivan Helsingin keskustan ja sen monipuolisen tarjonnan kupeessa. Tässä kauniissa paikassa viihtyvät erityisen hyvin pariskunnat sen rauhallisen sijainnin ja kauniin luonnon ansiosta. Hotellissa saattaa myös törmätä julkisuudesta tuttuihin pariskuntiin, sillä se on monen kuuluisuuden luottomajoituspaikka pääkaupunkiseudulla.