Helsingin parhaat majoituspaikat

Suomen viehättävä pääkaupunki Helsinki on kasvavassa suosiossa kansainvälisten turistien keskuudessa. Myös kotimaan matkailijat nauttivat kaupungista, joka tarjoaa kulttuuria, tapahtumia, shoppailumahdollisuuksia, historiaa, hyvää ruokaa ja laadukkaita sekä toinen toistaan houkuttelevampia majoitusvaihtoehtoja.

Helsinki on Suomen mittakaavassa toki hintava niin kuin pääkaupunkiseutu aina. Koska hotelli- ja majoitustarjonta on niin laaja, löytyy matkaajille myös budjettiystävällisiä vaihtoehtoja laadusta tinkimättä. Jotkut majatalot tarjoavat majoitusta B&B-periaatteella. Jos on valmis tinkimään sijainnista ja siirtymään keskustan laidoille tai kauemmaksi, löytyy Helsingistä ihania majoitushelmiä, joissa viihtyy useammankin yön kohtuuhintaan.

Helsingin laaja majoitustarjonta

Yli 600 000 asukkaan Helsinki on Suomen vilkas keskus hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sinne pääsee niin lentäen, laivalla, junalla kuin autolla ja julkiseen liikenteeseen on todella panostettu. Turistin on helppo liikkua Helsingissä ilman henkilöautoa. Keskustasta ja sen tuntumasta löytyy monen tasoista ja hintaista majoitusta huippuhotelleista majataloihin ja yksityiseen majoitustarjontaan. Tasokkaimpien hotellien joukkoon lukeutuu muun muassa Radisson Blu Plaza Hotel, Hotel Haven ja kaksi Hilton-hotellia: Hilton Helsinki Strand sekä Hilton Helsinki Kalastajantorppa. Kaikki edellä mainitut hotellit ovat niin liikematkaajien, turistien kuin romanttista ja rentouttavaa lomaa kaipaavien pariskuntien suosiossa. Suomen romanttisimmat majapaikat – tai ainakin moni niistä löytyykin juuri pääkaupunkiseudulta. Tästä listasta voit löytää tasokkaita majoituskohteita Helsingistä.

Lilla Roberts

Syksyllä 2015 avattu Lilla Roberts on tyylikäs boutique-hotelli, joka tarjoaa majoittujalle uskomattoman kokemuksen perinteikkäässä kivitalossa, jonka vanhin osa on valmistunut vuonna 1908. Helsingin Energian entiseen pääkonttoriin rakennettu luksushotelli pitää sisällään 130 huonetta. Sijainti on niin turistin kuin kotimaan matkailijan kannalta paras mahdollinen, sillä se sijaitsee arvostetulla Ullanlinnan alueella. Kauniisti sisustetut tilat saavat vierailijan haukkomaan henkeään ja palaamaan yhä uudestaan ja uudestaan.

Hotellissa on tasokas ravintola Krog Roba sekä janoisille vieraille suunniteltu Bar Lilla e. Vierailla on mahdollisuus varata myös 2 modernia kokoustilaa. Lähellä on useita tasokkaita ravintoloita ja Itämeri, joten kävelymatkan päässä on paljon nähtävää ja koettavaa.

Hotel Indigo Helsinki

Restelin omistuksessa oleva Hotel Indigo Helsinki laajensi pääkaupungin majoitusmahdollisuuksia, kun se avasi ovensa maaliskuussa 2015. Arvostetulla Bulevardilla sijaitseva hotelli on suunniteltu trendikkääseen makuun tarjoamaan vierailijoille paras mahdollinen majoituselämys.

Indigo on tunnettu laadukkaasta hotelliaamiaisesta, jonka perässä tulevat myös ulkopuoliset. Hotellin alakerrassa on myös ravintola Bröd Punavuori, joka on keskittynyt urbaaniin skandinaaviseen keittiöön. Majoittujat pääsevät helposti niin kaupungin sykkeeseen kuin seikkailemaan läheiselle meren rannalle, joka on runsaan kilometrin päässä.

Radisson Blu Plaza Hotel

Viiden tähden majoitusta tarjoava Radisson Blu Plaza Hotelli sijaitsee Helsingin sydämessä, kävelymatkan päässä rautatieasemalta Kaisaniemen puiston vieressä. Tämä on yksi Helsingin suosituimmista hotelleista ja kysyntä onkin suurta ympärivuotisesti. Radisson Blu Plaza -hotellit tunnetaan kautta maan ja kansainvälisellä tasolla loistavasta palvelusta sekä hyvästä tasosta.

Hilton Hotel Helsinki Strand

Hilton Hotel Strand Helsingissä kuuluu ehdottomasti Helsingin tasokkaimpien ja viihtyisimpien hotellien joukkoon. Hilton Hotel Strandissa saattaa törmätä myös kuuluisuuksiin, sillä useat kansainväliset julkimot suosivat tunnetun Hilton-ketjun tasokasta yöpaikkaa, joka sijaitsee merenrannalla tarjoten upeat näköalat.

Hilton Hotel Helsinki Strand tarjoaa ketjulle tyypillisesti hyvää palvelua ja silmää miellyttävän designin. Suomalaisuutta korostaen tässä hotellissa nähdään myös kuuluisien suomalaisten suunnittelijoiden, kuten Oiva Toikan ja Heikki Orvolan teoksia. Paikan ruoka on maittavaa, kun taas yleinen ilmapiiri on korkeatasoinen ja arvokas. Kävijät kiittävät hotellia erityisesti viehättävästä sijainnista sekä siisteistä ja tyylikkäistä huoneista.